top of page

Mijn boeken

Denise_Kortlever_bio.jpg
3d_mock up_goodness.png

all-day GOODNESS

Mijn nieuwe boek All-day goodness

verschijnt in september 2024.

Lees er hier alles over!

cover 3D All-day breakfast.jpg

all-day breakfast

All-day breakfast (ook vertaald in het Duits) is een heerlijk ontbijt- en brunchboek, geïnspireerd op de waanzinnige ontbijtgerechten die ik over de hele wereld proefde.

 

Voor de ontbijter-zonder-tijd zijn er snelle smoothies en meeneemontbijtjes om de dag energiek te beginnen. Serveer een romantisch ontbijt op bed met verleidelijke wentelteefjes van suikerbrood. Verdrijf je kater met een flinke stapel American pancakes met gezouten mapleboter of start je dag gezond met verrukkelijke porridge met amandelen.

 

Met meer dan 80 recepten die je ’s ochtends inspireren is All-day breakfast letterlijk een boek om voor op te staan!

Bestel het boek hier.

cover_all_day_bowls_3d.jpg

all-day bowls

De bowl staat symbool voor een nieuwe manier van eten: licht, makkelijk en ontspannen.

Met dit boek laat ik zien hoe veelzijdig bowls kunnen zijn. Van smoothiebowls met granola voor het ontbijt, rijkgevulde salades als meeneemlunch tot waanzinnige burritobowls bij het diner.

Maar uit een kom eet je ook onvervalst comfort food. Heerlijk op de bank met een kom pittige pompoenrisotto of romige paddenstoelensoep met porcinitoast. En natuurlijk ontbreken de dessertbowls niet. Wat dacht je van supersnel frambozenvlierbloesemijs?

Met de ruim 60 prachtig gefotografeerde recepten in All-day bowls is het de hele dag genieten!

Bestel het boek hier.

Oh Baby Denise Kortlever cover 3d.jpg

oh baby!

In dit boek laat ik zien hoe je tijdens je zwangerschap – én nog heel lang daarna – gevarieerd, makkelijk, gezond en vooral waanzinnig lekker kunt blijven eten. 

 

Van snelle maaltijdsalades die goed zijn voor jezelf en je baby tot zalige éénpersoons triple chocolate cookies voor je zwangere cravings.

Maar ook lichte powermeals voor als je last hebt van misselijkheid en – heel fijn – zwangerproof sushi, cocktails en filet américain.

En wat dacht je van de ideale maaltijden om vast vooruit te koken voor in de drukke kraamtijd?

 

In Oh baby! geen lijstjes met wat je allemaal niet mag, maar juist heel veel verrukkelijke inspiratie om die negen maanden heerlijk door te komen!

Bestel het boek hier.

bottom of page